Wil je jouw bestelling terugsturen?

Als de status van je bestelling nog onverwerkt of niet betaald is,dan is het waarschijnlijk nog mogelijk uw bestelling te annuleren.

Omdat alle T-shirts, Hoodies en Sweaters voor elke klant specifiek en met de hand worden bedrukt is het niet mogelijk om producten retour te sturen.

Als je bestelling echter niet geleverd wordt zoals je besteld hebt, kunt je het beste contact opnemen met ons.

Niet naar wens.

Het kan gebeuren dat het door u bestelde product niet naar wens is.
U kunt uw artikel binnen 14 dagen na ontvangst terug sturen zonder opgaaf van reden, mits dit geen gepersonaliseerde producten zijn.

Na deze melding heeft u NOGMAALS 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen.
Wij zullen het aankoopbedrag inclusief de eerder door ons berekende verzendkosten op een bij ons bekende rekeningnummer of op een door u opgegeven rekeningnummer storten binnen 14 dagen, mits het product door ons retour is ontvangen.
De kosten voor het retour sturen van de artikelen komen voor rekening van de klant.

Retourformulier

Om een artikel te retourneren, vragen wij u gebruik te maken van het retourformulier.

WEBWINKELKEUR

Altijd betrouwbaar winkelen door ons keurmerk

ACHTERAF BETALEN

Achteraf betalen is mogelijk via Afterpay.

SNELLE VERZENDING

Alle bestellingen worden binnen 24 uur verzonden

Omdat we graag werken aan klanttevredenheid, stellen we een opgaaf van reden erg op prijs. Het artikel dient zonder gebruiksporen en in een degelijke verpakking te worden verzonden, kapotte of gebruikte producten mogen retour gezonden worden, maar de schade of slijtage zal in rekening worden gebracht. De termijn die wij hanteren is de wettelijk gestelde termijn van 14 dagen na ontvangst. Wij zullen het aankoopbedrag inclusief de eerder door ons berekende verzendkosten op een bij ons bekende rekeningnummer of op een door u opgegeven rekeningnummer storten.

Shirts & Sweaters vergoedt alle betalingen van u als consument, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u als consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor u als consument. Als u als consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Shirts & Sweaters de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.