Klantenservice

Hieronder treft u een aantal vragen en antwoorden aan met betrekking tot het bestel en verzend proces bij Shirts & Sweaters

Shirts & Sweaters is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Het WebwinkelKeur staat voor betrouwbare klantvriendelijke webwinkels.

Bij webwinkels met het WebwinkelKeur weet je zeker dat:
– De identiteit van de webwinkel gecontroleerd is
– De webwinkel voldoet aan en getoetst is op de belangrijkste Nederlandse wetgeving
– De webwinkel meerdere manieren biedt om contact op te nemen
– Klantbeoordelingen onafhankelijk geplaatst kunnen worden
– De webwinkels algemene voorwaarden en een privacy statement duidelijk beschikbaar stellen
– Je bij WebwinkelKeur terecht kunt voor geschilbemiddeling
– Je bij Digidispuut.nl terecht kunt voor een bindende uitspraak

Alle prijzen op de website zijn inclusief 21% btw

U kunt veilig gebruik maken van de volgende betaal opties:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaal omgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

PAYPAL Uw bankrekening of creditcardnummer is al veilig opgeslagen in uw PayPal-rekening dus het is niet nodig eindeloos uw gegevens in te voeren. Met PayPal heeft u alleen uw e-mailadres en wachtwoord nodig en kunt u binnen een paar klikken veilig online betalen.

MISTER CASH is de naam voor Belgische betaalkaarten. Met behulp van een PIN code kun je als Belgische inwoner betalen bij diverse winkels, tankstations, drank of andere automaten. Daarnaast is het mogelijk om op internet er online betalingen mee te verrichten. Je kunt dan middels het nummer van de kaart en de vervaldatum een online betaling met Mistercash doen.

AFTERPAY voert voor Shirts & Sweaters het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Shirts & Sweaters betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

REMBOURS Voor rembours gelden dezelfde voordelen als met de gewone pakketservice. De betaling is echter anders. Rembours houdt namelijk in dat u betaalt aan de postbode. U betaalt dus op het moment dat u de producten ontvangt. Let op! De bezorger kan alleen de producten overhandigen wanneer u het totaalbedrag gepast en contant kunt betalen. De kosten voor rembours bedragen € 16,-

Alle bestellingen die worden verzonden naar elk Nederlands adres via de normale post via post.nl kosten €1,99 .
Verzekerde verzendingen binnen Nederland kosten €5,75 per bestelling en alle brievenbuspakket verzendingen €3,25.
Bij de brievenbuspakket en verzekerde verzending ontvangt u van ons een track en trace nummer zodra uw bestelling door ons is verzonden.

Voor bestellingen naar België berekenen wij €3,75 verzendkosten en €9,- verzendkosten voor aangetekende pakketten. De levertijd is afhankelijk van Bpost.be en zal tussen de 1 en 4 werkdagen zijn.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadigde artikelen of zoekgeraakte artikelen door PostNL of Bpost die via normale post worden verzonden. Voor bestellingen met waardevolle items of enige spoed raden wij altijd een verzekerde verzending aan.

Bestellingen die bij ons binnen komen worden binnen 24 uur door ons verzonden. De verzendtijd binnen Nederland is maximaal 2 werkdagen en voor België 4 werkdagen.

Het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten afleveren dan uw factuuradres. Tijdens het bestelproces kunt u deze mogelijkheid aangeven.

Omdat alle T-shirts, Hoodies en Sweaters voor elke klant specifiek en met de hand worden bedrukt is het niet mogelijk om producten retour te sturen. Als uw bestelling echter niet geleverd wordt zoals u besteld heeft, kunt u het beste contact met ons opnemen, dan verzorgen wij een nieuw product.

Shirts & Sweaters vergoedt alle betalingen van u als consument, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u als consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor u als consument. Als u als consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Shirts & Sweaters de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Wij behandelen elke order met grote zorgvuldigheid maar het kan gebeuren dat een artikel defect is of defect geraakt is door verzending, u ontvangt dan een nieuw artikel binnen 30 dagen na aankoop.

Zolang de bestelling nog niet is verzonden kan de bestelling ( IDEAL, Mister Cash ) kosteloos geannuleerd worden. Wij zullen dan een credit factuur maken en het bedrag binnen één week retour storten. Bij Paypal betaling worden 2% kosten berekend van het factuurbedrag en de betaling wordt retour gestort zodra Shirts & Sweaters de betaling heeft ontvangen.

Indien u ontevreden bent over onze geleverde diensten of producten horen wij dit graag. Ingediende klachten (bij voorkeur per e-mail) worden na ontvangst door ons per e-mail naar u bevestigd binnen de termijn van 14 dagen.

“We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@shirtsweater.nl.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”